آدرس کانال تلگرام موسسه @iihsep

اخبار موسسه

عقد قرارداد مديريت HSE پروژه انتقال برق کارون با شرکت مهندسي امکان الکتريک

موسسه با شرکت مهندسي امکان الکتريک به عنوان پيمانکار اصلي اجراي خط انتقال برق 100 کيلومتر قرارداد مديريت HSE امضا نمود. کارفرماي اين پروژه شرکت توسعه و مهندسي نفت مي باشد.

تفاهمنامه آموزشي و پژوهشي موسسه با دانشکده نفت تهران دانشگاه صنعت نفت

موسسه در تاريخ 94/1/31 با دانشکده نفت تهران وابسته به دانشگاه صنعت نفت تفاهمنامه همکاري در زمينه برگزاري دوره هاي آموزشي مشترک، سمينارها و همايش هاي تخصصي و ساير فعاليت هاي علمي در حوزه ايمني، سلامت و محيط زيست امضا نمود.


ابتکار: کيفيت سوخت بهبود يافته است
تاریخ ارسال : 1394/2/30

رييس سازمان حفاظت محيط زيست سه شنبه شب در تايلند از بهبود کيفيت سوخت در يکسال گذشته خبر داد و گفت که رييس جمهوري بر کنترل آلودگي هوا تاکيد دارد.

معصومه ابتکار، معاون رييس جمهوري و رييس سازمان حفاظت محيط زيست در نشست تخصصي وزيران محيط زيست آسيا و اقيانوسيه در خصوص ارتباط ميان سلامت و محيط زيست، وضعيت ايران و برنامه ريزي هاي انجام شده براي کاهش آلودگي هوا را تشريح کرد.
 
اين نشست در بانکوک پايتخت تايلند برگزار مي شود و روز چهارشنبه نيز ادامه دارد.
 
وي به اشاره به مقاله مجله 'کره ما' و بررسي چالش هاي ايران در خصوص آلودگي هوا و تغيير سياست ها و برنامه ها به منظور کاهش آلودگي هوا و بهبود سلامت مردم، گفت که با گذشت هشت سال از اين جريان دولت شروع به برنامه ريزي، تدوين استراتژي و فعاليت هاي بين بخشي به منظور کنترل آلودگي هوا کرد.
 
رييس سازمان حفاظت محيط زيست، گفت که دکتر حسن روحاني رييس جمهوري ايران نيز براي اجراي اين برنامه يسيار جدي است.
 
وي گفت که کيفيت سوخت در ايران طي يکسال گذشته افزايش يافته و بهتر شده و کيفيت هوا نيز نسبت به سال قبل بهبود قابل توجه اي داشته است. 
 
دکتر ابتکار تاکيد کرد با وجود مشکلات پيش رو، در بخش هاي مختلف برنامه ريزي هاي بلندمدت، بين بخشي، علمي و سازوکارهاي اثر بخش در جريان است. 
 
وي که به عنوان سخنران اصلي نقطه نظرات تخصصي خود را در خصوص اثرات متقابل محيط زيست و سلامت ارايه مي کرد، همچنين گفت که آلودگي محيط زيست و آلودگي هوا، تغيير اقليم و بيماري هاي جديدي را بوجود آورده است.
 
به گفته رييس سازمان حفاظت محيط زيست، بيماري هايي چون ضعف سيستم ايمني، سرطان و بيماري هاي قلبي ناشي از آلودگي محيط زيست، باري بر اقتصاد و اجتماع تحميل کرده اند.
 
وي تاکيدکرد: تصميم گيرندگان، بايد بدانند اين موضوعات چگونه با مباني علمي، مرتبط مي شوند. در منطقه آسيا و اقيانوسيه چهار ميليارد و 200 ميليون نفر زندگي مي کنند که با چالش هاي جدي در خصوص آلودگي هوا، آب، مواد شيميايي و غيره روبرو هستند.
 
ابتکار خطاب به وزيران شرکت کنندگان در اين نشست تخصصي، گفت: ما نيازمند آب و خاک پاک تر، غذاي سالم تر و کاهش سم و کود در کشاورزي هستيم.
 
وي گفت: خاک به غذا ختم مي شود، پس اثر مهمي بر سيستم ايمني و بهداشت دارد، آلودگي هاي شيميايي بر سيستم عصبي اثر مي گذارند و جهش هاي نامطلوب ژنتيکي را موجب مي شوند.
 
ابتکار در جلسات مختلف برنامه محيط زيست سازمان ملل (يو.ان.اي.پي) که تا روز چهارشنبه با حضور وزيران و مقامات محيط زيست بيش از 40 کشور منطقه برگزار مي شود، چالش هاي سلامتي و محيط زيست که مي تواند به طور منفي توسعه اقتصادي منطقه را به خطر بيندازد مورد بحث و گفت وگو قرار مي دهد.
 
معاون رييس جمهوري ايران مديريت نشست هاي متعدد اين اجلاس را در زمينه تغييرات آب و هوا و همچنين رابطه محيط زيست و سلامت برعهده دارد.
 
وي در حاشيه اين اجلاس، ديدارهاي دو جانبه اي نيز با همتايان محيط زيستي شرکت کننده در اين اجلاس انجام مي دهد.
منبع: ايرنا